Aigües d’Elx posa en marxa la campanya de desinsectació i desratització en barris i pedanies

Aigües d’Elx posa en marxa la campanya de desinsectació i desratització en barris i pedanies

El regidor d’Aigües, Héctor Díez, explica que l’objectiu és previndre les plagues i les males olors i anuncia que es durà a terme en barris i pedanies amb clavegueram públic

El regidor de Gestió del Cicle de l’Aigua, Héctor Díez, ha informat que l’empresa mixta Aigües d’Elx ha iniciat la campanya de desinsectació i desratització. “Aquesta campanya va orientada principalment a intervindre en el control de plagues sobre el clavegueram públic i a més persegueix eliminar les males olors d’aquestes”, ha explicat Héctor Díez qui ha afegit que “aquesta campanya es divideix en quatre fases per trimestres al llarg de l’any 2020 i intervé en el clavegueram dels barris d’Elx i de les pedanies que compten amb clavegueram públic”.

El regidor ha explicat que Aigües d’Elx posa a la disposició de tot el veïnat canals de contacte per a intervencions que es consideren prioritàries: “Si algun veí o veïna considera que en el seu barri existeix un problema palés respecte a les plagues, pot comunicar-ho immediatament a Aigües d’Elx a través de la seua pàgina web i a través del telèfon 900 700 749 amb la finalitat que es prioritze dins de les diferents campanyes que realitzarem enguany”.

Díez ha demanat a les comunitats de propietaris que revisen les seues conduccions internes que donen al clavegueram públic ja que “mantindre aquesta part en bon estat contribuirà a evitar males olors”.

La campanya es pot seguir a través de les xarxes socials d’Aigúes d’Elx i de la seua pàgina web i “al mateix temps podrem comprovar in situ si pel nostre barri ha passat, ja que se senyalitzen els embornals amb marques de colors segons la fase en la qual es trobe”, ha conclòs l’edil.