Arriba el 10é partit benèfic entre la premsa esportiva d’Elx i el Joventut d’Elx femení

Arriba el 10é partit benèfic entre la premsa esportiva d’Elx i el Joventut d’Elx femení

En aquesta edició, la recollida de joguets anirà destinada a ASPANION i la Fundació Un Abrazo de Luz. Els 100 primers assistents es duran una entrada per al Elx-Alcorcón de la Lliga SmartBank

El pavelló d’Esperanza Lag acollirà diumenge que ve, 5 de gener, una nova cita de futbol sala solidari. A partir de les 11.00 hores es jugarà sobre la pista blava el partit entre la Premsa Esportiva d’Elx i el FSF Joventut d’Elx, equip que milita en la Segona Divisió de futbol sala femení.

Serà la desena edició d’aquesta trobada que, com cada any, tindrà caràcter benèfic. En aquesta ocasió, per a assistir a presenciar el partit serà necessari portar joguets que aniran a benefici d’ASPANION, l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer de la Comunitat Valenciana; i la Fundació Un Abrazo de Luz.

La Fundació Un Abrazo de Luz d’Elx treballa amb menors per a oferir igualtat d’oportunitats fomentant la tolerància, la companyonia i l’obertura cap a noves cultures, a més de garantir les necessitats alimentoses bàsiques dels xiquets que ho necessiten.

Per part seua, ASPANION centra el seu treball a oferir suport a les famílies que tenen o han tingut un xiquet amb càncer, atenent prop de 140 casos anuals. Per a aquesta associació serà necessari, per raons de salut i higiene, que els joguets siguen nous i, en cap cas, peluixos.

L’assistència al partit i la contribució solidària també tindrà premi. Els 100 primers assistents amb joguet s’emportaran una entrada per al partit Elx CF-Alcorcón de la Lliga SmartBank, que es disputarà el diumenge 19 de gener a les 12.00 en el Martínez Valero.

Animem tots els il·licitans i les il·licitanes a acudir aquest diumenge 5 de gener al pavelló Esperanza Lag per a contribuir amb la causa i acabar el Nadal de la millor forma: sent solidari amb un joguet per a aquells xiquets que més ho necessiten en aquestes dates.