Carlos González respon a les preguntes dels xiquets i de les xiquetes del Club de Talents

Carlos González respon a les preguntes dels xiquets i de les xiquetes del Club de Talents

El projecte educatiu amb seu a Elx estimula les i els més xicotets per a identificar les seues fortaleses, dotant-los d’eines per a desenvolupar-les

Els xiquets i les xiquetes del Club de Talents, un projecte educatiu dirigit per Alejandro Girs, amb seu a la nostra ciutat i la missió de la qual és la detecció de les diferents destreses i la seua valoració completa, han visitat l’edifici consistorial, on han sigut rebuts per l’alcalde, Carlos González, que s’ha sotmés a una ronda de preguntes a la Sala del Consell.

La xicalla ha pogut rebre resposta directa als seus dubtes del regidor il·licità, en temes tan amplis i de gran importància com les decisions sobre protecció mediambiental i l’estratègia Elx 2030, les polítiques de joventut, el funcionament de la maquinària municipal, el pressupost i la relació amb la resta de partits del Ple, les instal·lacions esportives, el model productiu local, el futur de l’educació o la trajectòria del mateix González, qui s’ha mostrat encantat amb la iniciativa.

“M’és grat compartir aquesta vesprada amb vosaltres, espere que siga d’utilitat i interés”, ha manifestat, destacant el distés acte com “una gran oportunitat per a escoltar-vos, conéixer les vostres inquietuds i definir la utilitat d’entitats com l’Ajuntament”, institució basada “en el compromís i interés per fer avançar la ciutat”, ha dit l’alcalde.