Cultura presenta la programació dels cinemes Odeon per al primer trimestre de 2020

Cultura presenta la programació dels cinemes Odeon per al primer trimestre de 2020

Marga Antón, responsable de l’àrea, destaca l’èxit de les sales situades al carrer Juan Ramón Jiménez, que van superar en 2019 els 70.000 espectadors

La responsable de l’àrea de Cultura, Marga Antón, ha presentat la programació dels cinemes Odeon corresponents al primer trimestre de 2020. De gener a març, es podrà disfrutar d’alguns dels films més cèlebres dels Goya d’enguany: ‘Mientras dure la guerra’, d’Amenábar; ‘La trinchera infinita’, d’Arregui, Graño i Goenaga; i ‘Interperie’, de Zambrano.

Es projectarà ‘Joker’, una de les grans favorites per a la pròxima gala dels Oscars. I de l’última de Woody Allen: ‘Día de lluvia en Nueva York’. El cinema social anglés també estarà present als Odeon amb ‘Sorry We Missed You’,

del prestigiós Ken Loach. A més, es podrà visionar la guanyadora dels Premis de l’Audiovisual Valencià ‘Viure dues vegades’, una comèdia sentimental entorn de l’Alzheimer.

La programació del primer trimestre es completarà amb l’argentina ‘La odisea de los Giles’, amb Ricardo Darín; les britàniques ‘La gran mentira’ -amb les excel·lents interpretacions de Ian Mckellen i Helen Mirren- i ‘Blinded By The Light’ -en la qual la música de Bruce Springsteen té un gran protagonisme-, sense oblidar la comèdia francesa ‘Las buenas intenciones’, el biopic sobre l’explorador noruec Amundsen i ‘Este niño necesita aire fresco’, basada en les memòries del còmic alemany Hape Kerkeling.

Quant al gènere infantil, destaquen els èxits de Disney ‘El rey león’, ‘Toy Story 4’ i ‘Aladdín’, a més de la hispano-xinesa ‘Bikes’, la medieval ‘Azahar’, la britànica ‘La oveja Shaun: Granjaguedon’ o la gal·la ‘Dilili en París’. També es projectarà cinema en valencià, amb un cicle de tres cintes: la valenciana ‘La banda’, ‘El viatge de Marta’, la guanyadora del passat Festival de Màlaga ‘Els dies que vindran’ i, per a la xicalla, ‘Harvie i el museu màgic’.

“Els cinemes Odèon continuen sent un referent a la nostra ciutat i fora d’ella com a projecte singular d’iniciativa municipal”, ha manifestat Antón, qui ha valorat positivament la resposta del públic, perquè les dues sales, situades al carrer Juan Ramón Jiménez, van superar els 70.000 espectadors en 2019.

Cap de setmana cultural

Antón, així mateix, ha recordat que per al present cap de setmana es desenvoluparan diferents actes culturals a la nostra ciutat. El Gran Teatre acollirà aquesta nit l’estrena nacional de la funció ‘Silencios’; demà, el Ballet Nacional Rus, dirigit per Sergei Radchenco, interpretarà ‘El cascanous’ amb una inolvidable posada en escena. I, diumenge, el monòleg humorístic de Luis Piedrahita. Los Chunguitos actuaran aquesta nit a la sala La Llotja; i, a L’Escorxador, se podrà seguir gaudint de l’exposició (Des)unión.