El Clot celebra aquest cap de setmana el Dia de l’Educació Ambiental

El Clot celebra aquest cap de setmana el Dia de l’Educació Ambiental

El Paratge Natural Municipal acull una visita temàtica guiada per a conéixer els seus valors ambientals, històrics i culturals i una xarrada sobre ecologisme

Les persones interessades a participar tant el dissabte com el diumenge en aquestes activitats gratuïtes només han d’inscriure’s abans de demà a les dues de la vesprada

El Paratge Natural Municipal del Clot de Galvany organitza per a aquest cap de setmana una visita temàtica i una xarrada sobre ecologisme amb motiu del Dia de l’Educació Ambiental, segons informa la regidora de Medi Ambient, Esther Díez.

El dissabte se celebra el Dia Mundial de l’Educació Ambiental, una commemoració que té lloc des de 1975, any en què es va organitzar a Belgrad el primer “Seminari Internacional d’Educació Ambiental”, que va marcar una de les fites més conegudes de la història d’aquesta temàtica. Com a resultat d’aquesta trobada, es va redactar l’anomenada Carta de Belgrad sobre Educació Ambiental en la que s’enunciaven els seus objectius a nivell mundial.

Per aquest motiu, tant el dissabte 25 com el diumenge 26, es realitzarà entre les 10.00 i les 12.00 hores una visita temàtica guiada sobre “Recursos i valors del Paratge Natural Municipal del Clot de Galvany per a l’Educació Ambiental”.

Les persones assistents estaran guiades per monitors/es que explicaran els diferents valors (ambientals, culturals, històrics) existents en el paratge i les principals instal·lacions i equipaments amb els quals compte per a donar a conéixer el programa d’educació ambiental i la manera en què es pot participar-hi.

Així mateix, entre les 16.00 i les 17.30 hores d’aquests dies, tindrà lloc una xarrada col·loqui sota el títol “L’ecologisme al rescat de la Terra. Una breu història”. Després d’un ràpid repàs a la història del moviment ecologista i la seua importància per a la salvaguarda del medi ambient, es comentarà, amb la participació del públic assistent, el cas particular de la defensa del Clot de Galvany en la dècada dels 80.

Les persones interessades a participar poden apuntar-se fins al divendres a les 14 hores en:

Correu: mediambient@elche.es
Tel: 966 658 028