El dilluns 13 de gener arranquen les obres de fresat i asfaltat de la calçada nord de l’avinguda de la Llibertat

El dilluns 13 de gener arranquen les obres de fresat i asfaltat de la calçada nord de l’avinguda de la Llibertat

Els treballs duraran fins al dijous 16 de gener, per la qual cosa es recomana als conductors buscar vies alternatives de circulació

El dilluns 13 i el dijous 16 de gener de 2020 es duran a terme treballs de reparació de ferm (fresat i asfaltat) a l’avinguda de la Llibertat (calçada nord, sentit cap a Rotonda de l’Aljub) en el tram comprés entre l’avinguda de Novelda i el carrer León Sánchez Sáez. Els treballs començaran el dilluns a les 09.00 hores mitjançant fresat d’un únic carril entre l’avinguda de Novelda i el carrer Pedro Moreno Sastre, per mantenir, de manera alternativa, obert al trànsit un carril de circulació.

Durant la vesprada del dilluns, entre les 15.00 i les 18.00 hores, es procedirà a fresar l’encreuament de l’avinguda de la Llibertat amb el carrer Pedro Moreno Sastre. Durant els treballs d’aquest tram es procedirà a tallar parcialment a la circulació aquest encreuament, el qual afecta l’enllaç amb el carrer Vicente Blasco Ibáñez i el canvi de sentit cap a la calçada sud de l’avinguda de la Llibertat (sentit pont del Ferrocarril).

El dimarts 14 de gener s’asfaltarà el tram fresat el dilluns 13 de gener, i es tallarà per a això totalment la circulació. Alhora, es procedirà a realitzar el fresat en el tram comprés entre els carrers Pedro Moreno Sastre i León Sánchez Sáez, en el tram dels quals es podrà circular per un únic carril. El dimecres 15 i dijous 16 de gener de 2020, es procedirà a asfaltar el tram fresat entre els carrers Pedro Moreno Sastre i León Sánchez Sáez, i es tallarà totalment la circulació.

Es recomana als conductors i a les conductores que es dirigisquen cap a la rotonda de l’Aljub que prenguen vies alternatives, com són els carrers Concepción Arenal i Vicente Blasco Ibáñez per al dilluns, i, Concepción Arenal cap a Pere Joan Perpinyà i rotonda de l’Aljub per a les jornades restants.

Aquesta actuació s’emmarca en el pla global d’asfaltat i voreres de la Regidoria de Manteniment, la qual invertirà 8,5 milions d’euros en 2020 per a la modernització de l’espai públic del municipi.