El dispositiu especial de neteja de Nit de Cap d’Any recull 493 tones de residus

El dispositiu especial de neteja de Nit de Cap d’Any recull 493 tones de residus

Héctor Díez, edil de l’àrea, destaca la prompta normalitat recuperada en els carrers il·licitans gràcies al treball dels operaris del servei

El dispositiu especial de neteja emprat per l’Ajuntament per a la retirada dels residus generats en Nit de Cap d’Any ha recollit un total de 493 tones, una xifra similar a la de l’any passat segons ha apuntat Héctor Díez, edil de l’àrea. “Com recordaran, el 31 de desembre no va haver-hi servei i, per tant, l’1 i el 2 de gener es va reforçar el repàs i la recollida per a restablir la normalitat quant a la neteja de la ciutat”.

A més, el regidor ha destacat i agraït “l’esforç dels operaris i la gerència d’Urbaser”; un dispositiu que es reforçarà amb motiu de la Nit de Reis amb l’objectiu que els il·licitans i les il·licitanes puguen gaudir de les festes i Elx recupere la seua neteja “al més prompte possible”.

Díez, igualment, ha recordat que els tècnics municipals continuen treballant “intensament” a culminar l’adjudicació de la nova contracta de neteja, que, segons ha comunicat, “avança a bon ritme”, la qual cosa permetrà “tindre l’informe tècnic finalitzat a l’inici de l’any” i adjudicar el nou servei “en la primera meitat de 2020”.

Amb la nova contracta s’espera prestar, prompte, el servei adaptat a les necessitats dels barris i pedanies “amb el qual situar-nos, reiteradament, com una urbs neta i exemple a seguir en l’àmbit estatal”, ha conclòs l’edil.