El MACE, ‘ambaixada’ de la reconeguda biennal d’art digital The Wrong

El MACE, ‘ambaixada’ de la reconeguda biennal d’art digital The Wrong

La mostra és un esdeveniment a nivell mundial que se celebra simultàniament a capitals de tot el món

L’espai museístic il·licità es convertirà en una de les seus des del 15 de gener fins a l’1 de març de 2020

The Wrong és l’esdeveniment que se celebra a nivell mundial i de manera simultània en diferents espais, tant virtuals com físics, que naix amb l’objectiu de nodrir la cultura digital de hui. El projecte distingit pel New York Times com la biennal d’art digital més gran del món, va rebre recentment el premi Sou Cultura, que organitza el diari Informació i Banc Sabadell, dins l’apartat Emprenedoria Cultural.

Amb el suport del Consorci de Museus, The Wrong s’instal·la per primera vegada a la Comunitat Valenciana, amb l’exposició “Epicentre”, que té la seua seu principal al Centre del Carme Cultura Contemporània de València a més d’en altres localitats de la Comunitat Valenciana, com el Museu d’Art Contemporani d’Elx (MACE), que des del dimecres 15 de gener acull la mostra fins a l’1 de març de 2020. Les obres que poden veure’s en aquesta “ambaixada” no es troben als centres museístics d’altres poblacions com Alcoi, Aldaia, Alacant, Almenara, Benetússer, Benicarló, Castelló, Chelva, el Campello, les Coves de Vinromà, Macastre, Oriola, Potries, Sant Joan d’Alacant, Sant Mateu, Vallada, Vilafamés, Vilafranca i Vilanova de Castelló.

La part virtual de la biennal succeeix en internet, en pavellons: espais virtuals triats en qualsevol mitjà accessible en línia on s’exhibeixen obres d’art seleccionades. La part física ocorre en institucions, espais d’art, galeries i espais d’artistes en ciutats de tot el món, com el MACE a Elx. The Wrong ofereix una àmplia selecció d’obres d’art digitals, que abasta artistes, comissaris i institucions de l’escena de la cultura digital actual, amb més de 420 obres d’art digitals de 132 artistes internacionals, distribuïdes en més de 20 institucions culturals.

La Biennal se celebra en altres ciutats espanyoles com Madrid, Santander o Barcelona així com en altres punts de la geografia mundial, en llocs tan diversos com Nova York, el Caire, Tòquio, Sao Paulo, Berlín, Mont-real, Sydney, Moscou, Bangkok, Jerusalem, Buenos Aires, Singapur, Ginebra, Teheran, Vancouver, Mèxic, Londres, Bogotà, San Francisco o Istanbul, entre altres.