Elx dona la benvinguda a ses Majestats els Reis Mags

Elx dona la benvinguda a ses Majestats els Reis Mags

L’alcalde d’Elx, Carlos González, la regidora de Festes, Mariola Galiana, i la regidora de Mobilitat, Esther Díez, han sigut els encarregats de donar la benvinguda a ses Majestats els Reis Mags en la seua visita. Molts els esperaven des de primera hora del matí al Palau d’Altamira per a traslladar-los personalment la seua llista de desitjos per a aquesta nit màgica.

Durant prop de tres hores Melchor, Gaspar i Baltasar, han estat escoltant xiquetes xiquets i fotografiant-se amb ells.

Ja a la vesprada, instants abans de l’inici de la Cavalcada, ses Majestats els Reis Mags han visitat l’Ajuntament on l’alcalde i les dues regidores els han entregat un obsequi com a record del seu pas per Elx alhora que els han agraït la seua visita a la ciutat per a fer feliços els xiquets i les xiquetes il·licitans.