Elx porta a Fitur l’Spring Festival

Elx porta a Fitur l’Spring Festival

El regidor de Turisme, Carles Molina, la regidora de Cultura, Marga Antón, i la de Festes, Mariola Galiana, assisteixen a la presentació de l’esdeveniment
Carles Molina anima a il·licitans i il·licitanes així com a visitants a gaudir del certamen que se celebrarà el 29 i 30 de maig en els voltants de la UMH
Marga Antón, destaca l’important esforç que s’ha fet per a portar a la ciutat aquest festival i assenyala la gran aposta de la regidoria per aquesta mena d’espectacles

Una de les grans apostes turístiques de l’Ajuntament d’Elx per a 2020 és la promoció d’aquesta ciutat com a referent de festivals i amb major presència de música en directe al carrer. Amb aquesta intenció l’Spring Festival Elx ha aterrat aquest matí en FITUR (Fira Internacional de Turisme).

El regidor de Turisme, Carles Molina, la regidora de Cultura, Marga Antón, i la de Festes, Mariola Galiana, han assistit a la presentació del certamen. La trobada ha tingut lloc a les 12 hores amb un showcase exclusiu de Confeti de Odio, especialment Lucas de la Iglesia, un dels artistes revelació en l’escena indie-pop nacional de 2019.

Amb aquesta introducció de l’esdeveniment l’Ajuntament d’Elx, al costat de la direcció del festival, han donat benvinguda a un mes de maig carregat de bones actuacions. Així ho ha manifestat aquest matí en Fitur l’edil de Cultura, Marga Antón, qui ha destacat l’important esforç que s’ha fet per a portar a la ciutat de les palmeres aquest esdeveniment i ha assenyalat la gran aposta de la Regidoria per aquesta mena de certàmens per a la ciutat i per a tots els il·licitans i il·licitanes que es traduiran en el gaudi de la ciutadania i en la promoció d’aquest tipus de música.

Per part seua, Molina ha animat a la població de participar i visitar aquest festival que se celebrarà el 29 i 30 de maig en els voltants de la Universitat Miguel Hernández.

Una vegada més, el cartell compta amb artistes de gran renom dins de la indústria musical del nostre país. Els encarregats de posar la banda sonora a dos dies de música sense descans són, fins hui: Amaral, La Casa Azul, Viva Suecia, Zahara, Javiera Mena, Varry Brava, Triángulo de Amor Bizarro i Ladilla Rusa. Un line-up de tònica indie-pop del qual encara queden moltes sorpreses per revelar.

Desfilada de l’orgull
La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha assistit a la presentació de la desfilada de l’orgull que tindrà lloc el 21 de setembre amb el mateix recorregut que l’any passat. L’objectiu és, com en l’edició passada, que aquesta siga la primera de moltes manifestacions que es programaran anualment per a tancar el cicle d’actes de reivindicació de l’orgull LGTBI.