Interceptada a la Penya de les Àguiles furgoneta sostreta i vinculada amb activitats delictives

Interceptada a la Penya de les Àguiles furgoneta sostreta i vinculada amb activitats delictives

● Durant la labor de vigilància preventiva en zona rural, el GAO va localitzar una furgoneta amb plaques estrangeres ocupada per dos individus, i va confirmar la seua sostracció a França.

● Arran de la intervenció a la porta d’una finca, es va detectar el seu possible ús per a activitats il·lícites, i es va descobrir una plantació de marihuana.

El dia 21 de gener, sobre les 23.20, mentre es realitzava patrulla de vigilància preventiva per la Penya de les Àguiles, components del GAO (Grup de Suport a Operacions) de la Policia Local, van observar una furgoneta amb plaques de matrícula noruega en el moment d’accedir a una finca realitzant una estranya maniobra per a marxar-se del lloc en ser observats.

Davant això, la dotació policial va interceptar el vehicle a curta distància del punt, va identificar els seus dos ocupants, d’origen lituà, i va confirmar seguidament que, malgrat tindre la documentació en regla, aquesta no coincidia amb el vehicle. Una vegada realitzades les comprovacions oportunes sobre el número de bastidor, es va comunicar la seua sostracció a França des de setembre de 2018. Van inspeccionar l’interior del vehicle i, visualment, la finca a la qual pretenien accedir els implicats, i es van observar certs indicis sobre el seu possible ús per a activitats delictives, la qual cosa va ser posada en coneixement de l’autoritat judicial.

La posterior intervenció de la Policia Local junt del grup d’estupefaents de la Policia Nacional va descobrir a l’interior una plantació de marihuana d’aproximadament 800 plantes, per la qual cosa es va procedir a la detenció de tots dos individus, de 34 i 35 anys, pels fets descrits i al seu traslladat a dependències policials