Joventut i Polítiques de Majors presentaran un ambiciós programa de diàleg intergeneracional

Joventut i Polítiques de Majors presentaran un ambiciós programa de diàleg intergeneracional

Les línies mestres es donaran a conéixer el divendres 31 de gener, a les 17.00 hores, al Centre de Congressos Ciutat d’Elx, en un acte obert per a tota la ciutadania

Les Regidories de Joventut i Política de Majors uneixen els seus esforços per a establir un autèntic diàleg intergeneracional al municipi. Així ho han presentat les responsables de totes dues àrees, Marga Antón i Puri Vives, en el que serà una labor que s’efectuarà, progressivament, durant els pròxims quatre anys, i s’erigirà per això un ambiciós programa d’actuació.

Aquest, les línies mestres del qual es donaran a conéixer a tota la ciutadania que vulga assistir, el divendres 31 de gener, al Centre de Congressos Ciutat d’Elx, a les 17.00 hores, té com a objectiu clau fomentar la relació entre tots dos col·lectius, els i les joves i les i els majors d’Elx, perquè junts puguen emprendre projectes en comú i fer així avançar la societat íntegrament.

Al Programa Intergeneracional, a més de projectar espais comuns de diàleg, també tindran cabuda les activitats de formació, oci, cultura, salut, esport i benestar. El 31 de gener, al Centre de Congressos, a més de la presentació d’aquest, es realitzarà una exposició pràctica dels beneficis de les experiències intergeneracionals a càrrec de Mariano Sánchez, expert
en la matèria, docent del Departament de Sociologia de la Universitat de Granada i director de la Càtedra Macrosad.