Joventut organitza una jornada perquè els i les joves descobrisquen el seu potencial en les xarxes socials

Joventut organitza una jornada perquè els i les joves descobrisquen el seu potencial en les xarxes socials

La trobada, que va tindre lloc al Centre de Congressos, va comptar amb la participació de més de 150 emprenedors/es d’edats compreses entre 12 i 30 anys. La jornada va estar emmarcada en la iniciativa «Talent Jove», impulsada per la Regidoria de Joventut per a conéixer les inquietuds de les i dels joves i compartir punts de vista sobre el futur que els espera a nivell professional, on les xarxes socials i les noves tecnologies juguen un paper important. La iniciativa va ser de la mà de l’influencer psicòleg il·licità, Fran Pascual, amb més de 43.000 seguidors/es en Instagram. On va explicar alguns casos d’èxit, i va oferir algunes pautes sobre com potenciar la marca personal en edats primerenques.

Talento Joven