La Dama d’Elx aspira a tindre el seu propi ‘emoji’ gràcies a un concurs impulsat per la Regidoria d’Educació

La Dama d’Elx aspira a tindre el seu propi ‘emoji’ gràcies a un concurs impulsat per la Regidoria d’Educació

Persones adultes i alumnes matriculades en qualsevol institut i centre escolar del municipi podran participar en aquesta iniciativa des del 13 de gener al 22 de febrer

La regidora d’Educació, María José Martínez, anima a participar a tota la ciutadania il·licitana en el certamen per a ser els “protagonistes de la difusió i la promoció de la nostra ciutat a tot el món”

La Dama d’Elx aspira a tindre el seu propi emoji o adhesiu per a mòbil i xarxes socials. Per a això, la Regidoria d’Educació juntament amb la Reial Orde de la Dama, El Corte Inglés i Grup Antón han organitzat el primer concurs per a dissenyar una emoticona del bust iber en el qual podran participar, des del 13 de gener fins al 22 de febrer, tant persones adultes com alumnes matriculades en qualsevol institut i centre escolar del municipi que vulguen deixar fluir la seua imaginació i originalitat.

“Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar el coneixement i la majestuositat de la Dama d’Elx”, segons ha explicat en roda de premsa la regidora de l’àrea, María José Martínez, qui ha estat acompanyada del vicepresident de la Reial Orde, Manuel Soriano, el responsable de Comunicació d’El Corte Inglés, Cristian Cutillas, i la directora de Màrqueting de Grup Antón, Cristina Pernás.

Soriano ha explicat la importància que cada participant elabore el disseny de manera original i inèdita. Així mateix, el vicepresident de la Reial orde ha destacat que amb “aquest projecte tenim com a objectiu introduir el disseny de l’emoticona triada en un ‘emoji’ per a xarxes socials així com s’ha fet amb altres icones d’importants ciutats com la paella de València”.

Per part seua, el responsable de Comunicació d’El Corte Inglés ha agraït la labor de Grup Antón en la realització del cartell publicitari del certamen i ha assenyalat la importància que cada concursant ha d’entregar el treball dins d’un sobre o carpeta a l’oficina d’atenció al client d’El Corte Inglés d’Elx.

Els premis es divideixen en tres categories. L’alumne de primària guanyador (de 6 a 11 anys) rebrà una cistella de material de dibuix i pintura, l’alumne de secundària (de 12 a 17 anys) una tauleta, i, la persona adulta, obtindrà una retribució de 300 euros. A més, tots els dissenys guardonats tindran com a distinció la impressió, publicació i difusió del seu treball per part de la Reial Orde de la Dama.

Una vegada finalitzada el lliurament dels dibuixos, el jurat fallarà i donarà a conéixer el resultat el 2 de març, dia en què se celebrarà la inauguració de l’exposició dels dissenys a la sala d’àmbit cultural d’El Corte Inglés.

Martínez ha animat a participar a tota la ciutadania il·licitana en aquest certamen per a ser les i els “protagonistes de la difusió i la promoció de la nostra ciutat a tot el món”.