La Federació de Pensionistes de CCOO visita el Saló de Plens i recorren la història del moviment obrer local

La Federació de Pensionistes de CCOO visita el Saló de Plens i recorren la història del moviment obrer local

La Federació de Pensionistes de CCOO va organitzar, divendres passat (17), una visita per aquells atractius de la ciutat la trajectòria dels quals han tingut calat en la història del moviment obrer local. Així mateix, el mig centenar de participants va ser rebut al Saló de Plens del Consistori per la responsable de l’àrea de Política de Majors, Puri Vives, i per la regidora de Cultura, Marga Antón, en una jornada entranyable i per a rememorar l’esforç d’aquells il·licitans i il·licitanes del passat que van lluitar per la millora de les condicions laborals i de vida al municipi.