La UMH nomena com a doctor Honoris causa al Periodista Ramón Lobo

La UMH nomena com a doctor Honoris causa al Periodista Ramón Lobo

Carlos González acompanya a la universitat en la celebració de la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino

La Universitat Miguel Hernández ha celebrat l’acte acadèmic amb motiu de la festivitat de Sant Tomàs d’Aquino al Rectorat del campus il·licità. En l’acte s’ha investit com a Doctor Honoris causa al veterà periodista, Ramón Lobo, el padrí del qual ha sigut el professor de l’àrea de Periodisme de la UMH, José Luis González. De la mateixa manera, la institució pública ha entregat sis premis extraordinaris de doctorat, ha concedit la Medalla d’Or al professor Jesús Pastor i ha investit 53 nous doctors.

L’alcalde, Carlos González, i la regidora d’Educació, María José Martínez, al costat d’altres membres de l’equip de Govern han assistit a aquesta trobada per a acompanyar a la universitat en aquesta celebració.

Gonzalez ha donat l’enhorabona als premiats i ha felicitat el periodista pel seu nomenament com a Doctor Honoris causa.

Per part seua, Ramón Lobo ha destacat que “l’important per a ser periodista és estar viu, tindre il·lusió, curiositat, empatia i saber reconéixer els errors”. El periodista ha col·laborat en diferents mitjans com El País, Expansión, Cinco Días o La Gaceta de los Negocios i en l’actualitat col·labora també en InfoLibre i El Periódico. Així mateix, el periodista participa en el programa A viure que són dos dies, de la cadena SER, i, des d’octubre de 2014, publica entrevistes en El Diario.es, concretament en la secció Tipos Inquietantes”.

L’acte ha estat presidit pel rector de la UMH, Juan José Ruiz Martínez, acompanyat del rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar; el president del Consell Social de la UMH, Joaquín Pérez Vázquez; el vicerector d’Investigació de la UMH, Domingo Orozco Beltrán; el vicerector de Relacions Internacionals de la Universitat, Vicente Micol Molina; i la secretària General de la UMH, Mercedes Sánchez Castillo.