L’aeroport Alacant-Elx recobra parcialment la normalitat després de l’incendi d’una coberta de la terminal

L’aeroport Alacant-Elx recobra parcialment la normalitat després de l’incendi d’una coberta de la terminal

L’alcalde, Carlos González, anuncia que els passatgers podran acostar-se a les instal·lacions situades en la pedania de l’Altet a partir de les 14.00 hores

L’aeroport Alacant-Elx (ALC/LLEIAL) recobra gradualment la normalitat després de l’incendi iniciat ahir al migdia en una de les cobertes de la terminal. Així ho ha comunicat el regidor il·licità, Carlos González, després de la reunió mantinguda pel gabinet de crisi aquest matí a les 11.00 hores.

Segons ha avançat González, les úniques instal·lacions de la província d’aquestes característiques estaran llestes per a operar “de manera parcial”, ha especificat, a partir de les 14.00 hores de hui, dijous 16 de gener de 2020.

“Des de les dues de la vesprada, els i les passatgeres ja podran dirigir-se a l’aeroport”, ha indicat l’alcalde. Encara que, si bé, anima a qui haja de prendre un avió a contactar abans amb la seua respectiva aerolínia per a conéixer, amb major precisió, l’estat dels vols, perquè tal com ha reconegut “hi haurà cancel·lacions” donat el rendiment de l’aeroport, que encara no ha restablit el 100% d’una operativitat que, s’espera, recupere en les pròximes hores.

González, finalment, ha valorat amb entusiasme la notícia després d’una vetlada intensa en la qual no hi ha hagut que lamentar ferits, i en la qual els bombers i les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, als quals els ha traslladat el seu agraïment per la seua labor, s’han ocupat a fons.