L’Ajuntament i la UMH mantenen la primera reunió de la Comissió Mixta per a l’acostament de totes dues institucions

L’Ajuntament i la UMH  mantenen la primera reunió de la Comissió Mixta per a l’acostament de totes dues institucions

L’objectiu principal, acostar la Universitat a la ciutat i viceversa; que la ciutadania gaudisca dels serveis i del recinte de la UMH, i que la comunitat universitària s’integre en la dinàmica del nucli urbà

La primera reunió de la Comissió Mixta entre l’Ajuntament i la Universitat Miguel Hernández (UMH), la missió de la qual és l’emprenedoria d’activitats socioeducatives conjuntes, es va celebrar en les dependències de la Regidoria d’Educació, Universitats i Escoles Infantils. La mesura inicial de la Comissió va ser l’elaboració d’un protocol per a compartir l’ús d’instal·lacions, tant de l’Ajuntament com de la Universitat, així com la posada en comú i el seguiment dels acords de col·laboració que els departaments de totes dues institucions mantenen dins del conveni marc

La Comissió Mixta, composta per la responsable de l’àrea d’Educació, Universitats i Escoles Infantils, María José Martínez, representants de la Regidoria de Promoció Econòmica, el vicerector d’Estudiants i Coordinació, José Juan López, la vicerectora de Transferència i Intercanvi de Coneixement, María José López, així com docents, tècnics/ques municipals i de la UMH, té com a principal objectiu acostar la Universitat a la ciutat i viceversa; que la ciutadania gaudisca dels serveis i del recinte de la UMH, i que la comunitat universitària s’integre en la dinàmica del nucli urbà, “una de les principals línies marcades per la Regidoria”, ha assegurat Martínez.

A més, ha especificat que la Comissió Mixta es reunirà cada dos mesos “com a mínim”, destacant que existirà “canal de comunicació directa” entre l’Ajuntament i la UMH perquè ciutadania i alumnat puguen gaudir de les activitats programades per totes dues entitats.

Encara que és la primera trobada oficial de l’organisme, l’edil ha recordat que el Consistori i la UMH mantenen un diàleg fluid des del passat estiu, res més iniciar-se l’XI Legislatura Municipal.