L’Ajuntament inicia els tràmits per a construir el centre sociocultural del barri de Sant Antoni

L’Ajuntament inicia els tràmits per a construir el centre sociocultural del barri de Sant Antoni

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, anuncia que la Junta de Govern aprovarà demà sotmetre a consulta la modificació puntual del Pla General per al canvi d’ús de la parcel·la on es prentén construir el centre social

La regidora d’Urbanisme, Ana Arabid, ha informat que l’Ajuntament ja ha iniciat els tràmits per a la construcció del centre sociocultural del barri de Sant Antoni.
Tal com ha assenyalat la regidora, “la Junta de Govern Local farà demà el primer pas per a la construcció del centre sociocultural de Sant Antoni, un projecte inclòs en l’estratègia EDUSI que dona resposta a les necessitats de dinamització comunitària i integració social del barri de Sant Antoni”.

El que la Junta de Govern aprova demà és sotmetre a consulta la modificació puntual del Pla General per al canvi d’ús de la parcel·la on es pretén construir el centre social. Es tracta d’una parcel·la de 1.640 m² entre els carrers Francisco Pérez Campillo, músic Pepico Vaello Fernández i carrer Marchena.

“Es tracta d’una parcel·la qualificada com a zona verda, si bé no es troba enjardinada, per la qual cosa es proposa canviar el seu ús al d’equipament assistencial per a poder dur a terme la construcció d’un centre social”, ha assenyalat la regidora, qui ha afegit que ”és una ubicació que entenem idònia perquè el centre estaria emplaçat al mateix barri de Sant Antoni, a esquena de l’església, en un lloc de fàcil accés per a tots el veïnat del barri”.