L’Ajuntament ja té en fase de licitació 12 dels 39 projectes d’Inversions Financerament Sostenibles dotats amb 17,5 milions

L’Ajuntament ja té en fase de licitació 12 dels 39 projectes d’Inversions Financerament Sostenibles dotats amb 17,5 milions

El regidor de Contractació, Héctor Díez, recorda que el seu departament s’ha reforçat per a agilitar la tramitació d’aquestes actuacions que suposen una important injecció econòmica per a la ciutat i les seues empreses

El portaveu de l’Equip de Govern de l’Ajuntament d’Elx, Héctor Díez, ha informat que des del departament de Contractació s’està treballant “a tota màquina” en la tramitació dels projectes d’inversions financerament sostenibles (IFS).
Un departament que, tal com ha recordat el regidor, ha reforçat la seua plantilla amb la finalitat d’accelerar al màxim els treballs per a licitar els 17,5 milions d’euros corresponents als projectes de les IFS.

“Dels 39 projectes aprovats abans del 31 de desembre de 2019, ja tenim dotze en fase de licitació, ja es poden presentar les empreses”, ha indicat Díez qui ha afegit que “l’Equip de Govern considera que aquests 17,5 milions d’euros són una injecció econòmica per al municipi molt important i que afavoriran el dinamisme econòmic al municipi i reforçaran les nostres empreses en el marc de la realització de tots aquests projectes que impliquen importants obres en instal·lacions municipals, en la via pública, en centres educatius o en centres socials”.

Dels dotze projectes que hi ha en fase de licitació, Díez ha citat quatre com són: la reforma del poliesportiu d’Altabix, que compta amb un pressupost de 1,5 milions d’euros i per al qual les empreses es podran presentar fins al 29 de gener. El regidor ha afegit que “fins al 21 de gener es podran presentar també les empreses que opten a la renovació de voreres en barris i pedanies per valor de dos milions d’euros. Fins al 17 de gener es poden presentar les que opten a la renovació de la pista central del pavelló Esperanza Lag per 160.000 euros i, finalment, fins al 17 de gener es poden presentar aquelles que opten al subministrament de columnes de polièster reforçat per a fanals en la via pública per valor de 110.000 euros”.

“El propòsit del departament de Contractació és anar, al llarg del mes de gener, pujant tots els projectes a la Plataforma de Contractació i que les empreses es puguen presentar”, ha indicat Díez, qui ha aclarit que “l’Ajuntament d’Elx, en aquest aspecte, està al cent per cent incorporat a l’administració electrònica i totes les licitacions són electròniques a través de la Plataforma de Contractes de l’Estat”.