L’Ajuntament té com a objectiu aconseguir que la “Nit de l’Albà” siga reconeguda com a Festa d’Interés Turístic Nacional

L’Ajuntament té com a objectiu aconseguir que la “Nit de l’Albà” siga reconeguda com a Festa d’Interés Turístic Nacional

L’alcalde d’Elx, el regidor de Turisme, Carles Molina, i les regidores de Cultura, Marga Antón, i de Festes, Mariola Galiana, acudeixen a la presentació de la festivitat il·licitana que tindrà lloc en Fitur

L’alcalde d’Elx, el regidor de Turisme, Carles Molina, i les regidores de Cultura, Marga Antón, i de Festes, Mariola Galiana, a la presentació de la Nit de l’Albà que tindrà lloc en Fitur a les 16.00 hores del dijous 23 amb motiu de la seua candidatura a Festa d’Interés Turístic Nacional. Segons ha destacat González “aquesta festivitat és un dels principals atractius d’Elx”. Per això, el regidor il·licità ha assenyalat durant la seua visita a la fira que “el nostre treball està encaminat a aconseguir que aquest esdeveniment, que se celebra el 13 d’agost, siga reconegut com a festa d’interés turístic i, així, posicionar-ho en l’àmbit del turisme nacional com un referent important”.

Probablement és una de les celebracions il·licitanes que major implicació té per part de la ciutadania. González ha subratllat que “la Nit de l’Albà no sols és una tradició centenària de més de cinc segles en els quals les persones d’Elx fem l’ofrena a la nostra patrona a través dels coets, sinó que a més concita i suma la implicació de pràcticament la totalitat de la població”.