L’alcalde confirma que l’incendi a l’aeroport d’Alacant-Elx està controlat, però no extingit

L’alcalde confirma que l’incendi a l’aeroport d’Alacant-Elx està controlat, però no extingit

Carlos González agraeix la labor de les Forces i Cossos de Seguretat d’Estat, així com la dels bombers que participen en l’operatiu, i considera “ordenada i coordinada” l’evacuació

L’alcalde d’Elx, Carlos González, considera “ordenada i coordinada” l’evacuació de més de 2.000 persones a l’aeroport Alacant-Elx per causa de l’incendi que es va produir ahir en una de les cobertes de la terminal de passatgers. González i el regidor de Seguretat, Ramón Abad, han seguit de prop els treballs d’extinció des dels primers moments i han participat aquest matí en el gabinet de crisi.

L’alcalde ha assegurat que l’aeroport romandrà tancat fins a les 14.00 hores de hui sense que es puga confirmar encara la seua obertura. Quant al sinistre, el regidor il·licità ha destacat que “aquest succés ha afectat una superfície d’uns 1.200 metres quadrats de coberta i s’ha tractat d’un incendi de complexa extinció”. No obstant això, el regidor il·licità ha confirmat que l’incendi està totalment controlat, encara que no extingit pel que es manté la màxima precaució. Així mateix, González, ha agraït la labor de les Forces i Cossos de Seguretat d’Estat, així com als bombers que participen en l’operatiu

Aquest succés ha ocasionat la cancel·lació d’uns 150 vols i es calcula que ha pogut afectar unes 30.000 persones.