L’alcalde entrega la distinció de “Costrer d’honor 2019” al departament de Farmàcia de l’Hospital General d’Elx

L’alcalde entrega la distinció de “Costrer d’honor 2019” al departament de Farmàcia de l’Hospital General d’Elx

L’acte, celebrat en la seu de l’Associació d’Amics de l’Arròs amb Costra i durant el qual s’ha degustat el típic plat il·licità, també ha comptat amb la participació de la regidora de Festes, Mariola Galiana

L’alcalde, Carlos González, ha acudit acompanyat de la regidora de Festes, Mariola Galiana, al menjar organitzat per l’Associació d’Amics d’Arròs amb Costra en la qual s’ha nomenat Costrer d’Honor 2019 al departament de Farmàcia de l’Hospital General d’Elx. González ha expressat l’orgull de formar part d’una ciutat amb una sanitat pública excel·lent i ha agraït la labor de les i dels professionals d’aquest sector que amb la seua aportació ajuden a millorar el món de la farmàcia, l’atenció farmacèutica i la salut.

La distinció, consistent en una costra de ceràmica, ha sigut recollida per Andrés Navarro, cap de Servei de Farmàcia de l’hospital, qui ha agraït aquest emotiu gest de l’associació.

Amb aquest reconeixement els Amics de l’Arròs amb Costra reconeixen cada any personatges o institucions que han destacat per la seua trajectòria, bon fer o defensa dels interessos il·licitans.

A la trobada també han acudit altres membres del departament que han tingut el plaer de degustar també el típic plat il·licità d’arròs amb costra.