L’alcalde rep l’alumnat de l’IES Sixto Marco que ha assistit a la Sessió Plenària

L’alcalde rep l’alumnat de l’IES Sixto Marco que ha assistit a la Sessió Plenària

Els alumnes i les alumnes del Cicle Superior d’Administració i Finances de l’IES Sixto Marco han assistit a la Sessió Plenària. El mateix alcalde, Carlos González, els ha explicat abans d’iniciar l’activitat institucional les funcions del ple, entre les quals es troba, com ha detallat el regidor il·licità, “la fiscalització a l’Equip de Govern” per part de l’oposició i de la ciutadania. El Ple és l’òrgan de control i debat públic elemental en tota democràcia local, que garanteix el diàleg, la pluralitat i la transparència, a més de la representació de tots els il·licitans i de totes les il·licitanes, en proposar i donar compte de les decisions preses per la Corporació Municipal. “Espere que la sessió siga d’interés i utilitat per a la vostra formació”, ha dit González abans de donar principi el Ple.