Les festes d’Elx continuen amb la seua promoció per Fitur

Les festes d’Elx continuen amb la seua promoció per Fitur

La reina, Carolina Irles, les seues dames, representants de la Federació Gestora de Festejos Populars i la regidora de l’àrea, Mariola Galiana, recorren els pavellons 3 i 7 de la Fira internacional del Turisme

L’edil de Festes reparteix als visitants nombroses bosses publicitàries de la Nit de l’Albà així com xicotetes palmes de la Setmana Santa il·licitana i destaca el gran acolliment d’aquestes festivitats durant aquests dies per part dels visitants

Amb el recinte firal ple, membres de la Gestora de Festejos Populars d’Elx acompanyats de la regidora de l’àrea, Mariola Galiana, han recorregut aquest migdia els pavellons d’internacionals i d’altres comunitats autònomes de la Fira Internacional de Turisme (FITUR) per a promocionar el gran llegat de les terres il·licitanes. Al llarg de la jornada de hui, la reina, Carolina Irles, les seues dames Ylenia Galiana i Inés Gómez, i l’edil han repartit als visitants de la fira diverses bosses publicitàries de la Nit de l’Albà.

Galiana ha destacat el gran acolliment que han tingut el Misteri d’Elx, l’Albà, els Moros i Cristians i la Setmana Santa durant aquests dies i ha manifestat estar orgullosa per haver complit l’objectiu de donar a conéixer el municipi il·licità.

Desfilada suspesa per la pluja
La primera desfilada dels Moros i Cristians d’Elx amb motiu de Fitur estava previst que isquera a les 17.00 hores des de la plaça Callao de Madrid fins a la Puerta de Sol, però ha sigut cancel·lada a causa de les previsions de pluja. La regidora de Festes, Mariola Galiana, ha lamentat la suspensió, ja que segons ha assenyalat “era una bona oportunitat per a promocionar les festes locals i permetre que altres persones visquen les nostres festes des de dins”. La desfilada congregava també diferents festes populars dels municipis de la província d’Alacant.