L’IES la Torreta inaugura les II Jornades d’Ocupabilitat en Formació Professional

L’IES la Torreta inaugura les II Jornades d’Ocupabilitat en Formació Professional

La regidora d’Educació, María José Martínez, obri les ponències, que se celebraran en les instal·lacions del centre educatiu els dies 22, 23, 27 i 28 de gener, convertint-se en un punt de trobada entre el món acadèmic i laboral

L’IES la Torreta celebra la segona edició de les Jornades d’Ocupabilitat en Formació Professional, que tindran lloc a les instal·lacions del centre educatiu el 22, 23, 27 i 28 de gener, i en les quals intervindran, com a ponents, representants d’entitats i empreses de diversos sectors a més d’experts/es en la matèria, amb l’objectiu d’establir un punt de trobada entre el món acadèmic i laboral.

La regidora d’Educació del Consistori il·licità, María José Martínez, va inaugurar la Jornades el dimecres 22, en companyia de tècnics/ques municipals de la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació, i va iniciar la sessió amb una xarrada sobre treball en la qual es va brindar informació dels serveis que l’Agència de Col·locació i l’Oficina de l’Emprenedor d’aquesta última Regidoria presta a la ciutadania. També van participar tècnics de LABORA (antic SERVEF) i de l’Observatori Ocupacional de la Universitat Miguel Hernández (UMH), al que va seguir la xarrada ‘Que l’èxit no t’enxampe amb cara de pòquer’, de Cristina d’Arozamena.

En les Jornades, que estan dirigides a alumnes dels cicles formatius tant de grau mitjà com superior de les famílies de Transport i Manteniment de Vehicles, Sanitat, Imatge Personal, Electricitat i Electrònica, i Agrària, participaran nombroses societats relacionades amb aquestes activitats econòmiques, amb l’objectiu principal de connectar el món educatiu amb la realitat laboral a través d’empreses, entitats i experts/es en orientació que aportaran la seua experiència per animar les i els estudiants a buscar el seu lloc en el món professional.