Localitzada persona reclamada per robatori amb força en un control policial

Localitzada persona reclamada per robatori amb força en un control policial

● Dotacions centaure van realitzar controls de seguretat durant la nit a les pedanies de la Marina, la Foia i Matola, entre altres.

● La circulació anòmala d’un vehicle, possiblement en observar un dels controls, va alertar els agents, que després d’identificar els ocupants van confirmar les reclamacions judicials d’un d’ells.

El dia 24 de gener, sobre la 01.20, les patrulles centaure de la Brigada Nocturna de la Policia Local van detectar en un dels controls de seguretat establits en pedanies la circulació anòmala d’un vehicle.

En detindre el vehicle, en una via de servei pròxima a un restaurant situat a la Carretera de Dolors, van procedir a la immediata identificació dels seus quatre ocupants. En fer els esbrinaments d’interés policial, va resultar que un dels ocupants es trobava indocumentat, i que existia variació entre les dades aportades i les consultades. Finalment, es va poder confirmar, a les dependències policials, que comptava amb tres reclamacions judicials per delictes contra la seguretat del trànsit i robatori amb força, entre altres. L’implicat, de 30 anys d’edat, va ser detingut i posat a disposició judicial.

El dia anterior, patrulles de la Brigada Nocturna van iniciar una persecució d’un vehicle al carrer Alfredo Sánchez Torres que no va obeir l’alt policial, van aconseguir interceptar-lo, i van comprovar igualment que estava relacionat amb una denúncia prèvia per repostar a una gasolinera de la ciutat de la qual es va anar sense pagar. Els agents van comparéixer a Comissaria per a donar compte dels fets.