Manuel Carrasco arriba a Elx el 27 de juny en el marc del ‘Centenari del Gran Teatre’

Manuel Carrasco arriba a Elx el 27 de juny en el marc del ‘Centenari del Gran Teatre’

India Martínez actuarà a la Rotonda del Parc Municipal el 12 de juny amb el seu “Palmeres Tour”

El pàrquing de la UMH acollirà, el pròxim 27 de juny, un concert de Manuel Carrasco amb la seu gira “La Cruz del Mapa” en el marc de les actuacions del “Centenari del Gran Teatre”.
Així ho ha confirmat la regidora de Cultura, Marga Antón, qui ha declarat que “és tot un luxe poder comptar a Elx amb la presència de Manuel Carrasco, guanyador recentment del Premi Odèon al millor directe amb “Cruz del mapa”, i un dels artistes que més públic va portar als seus concerts durant 2019”. Antón ha informat que demà dijous es posaran a la venda 10.000 entrades per a aquest concert que es podran comprar a través de la web del cantant a partir de demà.

Una altra de les artistes que visitarà Elx en els pròxims mesos és India Martínez. Del barri de “las Palmeras” és India Martínez i “Palmeres” és el títol del seu huité àlbum, que s’estrena el 25 d’octubre. Es plasma així l’homenatge de la cordovesa als seus orígens, el seu retorn al punt de partida com a base per a trencar fronteres. India lliura a la seua legió de seguidors i seguidores un treball carregat de feminitat, força i talent, la superació definitiva de l’aliatge de flamenc i pop que l’han catapultada com una artista essencial.

“Palmeres” és una confirmació del desbordant art d’India, el mateix que l’ha convertida en la figura número u del pop racial espanyol. Tot el seu talent el ve demostrant des dels seus primers treballs, mediada la dècada passada, amb la seua característica mescla de cultures i de músiques del món: hindú, àrab o, per descomptat, flamenc.

Tot aquest poder femení i totes aquestes arrels es poden gaudir ara en la seua nova gira “Palmeres Tour”, que arribarà el pròxim 12 de juny a la Rotonda del Parc Municipal d’Elx dins del cicle d’actuacions del “Centenari del Gran Teatre”.

Les entrades estan disponibles aquí