Mariola Galiana assisteix a la presentació del llibre “Cooperació Valenciana: 30 anys transformant el Món”

Mariola Galiana assisteix a la presentació del llibre “Cooperació Valenciana: 30 anys transformant el Món”

La Regidora de Cooperació al Desenvolupament assenyala que “des de l’Ajuntament d’Elx continuem participant en projectes en països empobrits i estem implantat els objectius per a aconseguir l’agenda 2030”

La regidora de Cooperació de l’Ajuntament d’Elx, Mariola Galiana, ha assistit a la presentació del llibre “Cooperació Valenciana: 30 anys transformant el món” en el qual es recullen els més de mil projectes de cooperació en 50 països en els quals ha participat la Generalitat en els últims 30 anys.
A l’acte ha assistit el president de la Generalitat, Ximo Puig, qui ha animat als ajuntaments a perseverar en les seues polítiques de solidaritat. També ha assistit la consellera de Cooperació Rosa Pérez Garijo.
Tal com ha assenyalat Mariola Galiana, “des de l’Ajuntament d’Elx a través de la Regidoria de Cooperació al Desenvolupament continuem participant en projectes en països empobrits. Ademas, estem implantat els objectius de desenvolupament sostenible per a aconseguir l’agenda 2030”.