Milers de persones festegen l’arribada de 2020 en la plaça de Baix en una Nit de Cap d’Any sense incidents

Milers de persones festegen l’arribada de 2020 en la plaça de Baix en una Nit de Cap d’Any sense incidents

Més de 3.000 persones es van concentrar ahir en plaça de Baix per a celebrar l’entrada de l’Any Nou en una nit i matinada en la qual no es van registrar incidents de gravetat. Segons ha informat el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, “el dispositiu de seguretat muntat per a la nit de final d’any ha funcionat a la perfecció i afortunadament ha evitat que es produïsquen incidents greus malgrat els milers de persones que van eixir al carrer a festejar l’arribada de 2020”.

L’edil ha indicat que les incidències més importants han sigut: nou casos d’intoxicacions etíliques, la intervenció de la Policia Local en set casos de baralles, el robatori a l’interior d’un vehicle i una denúncia per possible abús sexual.

“Vull agrair el civisme mostrat pels il·licitans i les il·licitanes en la passada Nit de Cap d’any així com la gran actuació de la Policia Local i de DYA“, ha indicat Ramón Abad.

Per part seua, la regidora de Festes, Mariola Galiana, ha qualificat de “rotund èxit” la festa organitzada per l’Ajuntament en la plaça de Baix en la qual es van congregar milers de persones que van poder gaudir de les campanades de Calendura i Calendureta així com de la festa amb més de 12.000 watts de so, pantalles gegants, pluja de confetis i focs artificials.

També cal destacar el gran acolliment que va tindre la festa organitzada per l’Ajuntament en la pedania de la Foia a la qual van assistir centenars de persones.