Multitudinari romiatge de Sant Antoni a Elx malgrat les previsions meteorològiques

Multitudinari romiatge de Sant Antoni a Elx malgrat les previsions meteorològiques

Milers d’il·licitans i il·licitanes han participat en la festa del patró dels animals en la qual l’Ajuntament ha repartit més de 5.000 trossos de coca

Milers de persones han participat en el tradicional romiatge de Sant Antoni a Elx.

Malgrat la incertesa per les condicions meteorològiques al matí ha començat el dia amb el cel clar i per aquestes circumstàncies l’Ajuntament d’Elx ha decidit mantindre el tradicional romiatge de Sant Antoni, patró dels animals, que ha donat el tret d’eixida a les 09.30 hores amb la imatge de sant Antoni Abat des de la parròquia del mateix nom.

L’alcalde, Carlos González, i la regidora de Festes, Mariola Galiana, han assistit a aquesta trobada a la qual també han acudit membres de la Corporació Municipal. Milers de persones han acompanyat el tron del sant en el seu recorregut fins a l’ermita.

Com és habitual tots els anys, també ha tingut lloc l’habitual esmorzar. En total s’han repartit aproximadament 5.000 trossos de coca, així com beguda, aportades pel Consistori il·licità, que també ha col·laborat amb l’organització en tota la infraestructura necessària per al desenvolupament dels actes.

El romiatge ha transcorregut sense incidents malgrat l’amenaça de pluja, tal com ha assenyalat la regidora Mariola Galiana, qui també ha ressaltat que hi ha hagut una major participació que altres anys. Així mateix, la responsable de Festes ha informat que el romiatge ha comptat amb la participació de les 18 comissions de festes i del veïnat del barri, a qui ha agraït la seua implicació.