Promoció Econòmica lliura els guardons Emprenedor del Mes de novembre i desembre de 2019

Promoció Econòmica lliura els guardons Emprenedor del Mes de novembre i desembre de 2019

Carles Molina, regidor de l’àrea, anuncia que la nova denominació d’aquests reconeixements serà la de ‘Premi Talent Empresarial’, amb l’objectiu de fomentar així el llenguatge inclusiu en l’administració pública

La Regidoria de Promoció Econòmica continua premiant l’esforç d’aquells/es emprenedors/es il·licitans/es que desenvolupen els seus projectes innovadors en el municipi. Carles Molina, regidor de l’àrea, ha entregat aquest matí els guardons corresponents als emprenedors del mes de novembre i desembre de 2019.

Concretament, el premi de novembre ha sigut atorgat al projecte Saveheat, de Carlos Coquillat, i que versa sobre el desenvolupament del calefactor elèctric del futur mitjançant microones i materials d’alta inèrcia tèrmica, per la qual cosa precisa un 50% menys d’energia que els calefactors convencionals. El de desembre, ha anat a parar a la Mala Llet, idea d’Estefanía Lozano i en la primera fase de la qual ha consistit en la comercialització de resbosteria vegana i ecològica, produïda amb matèria primera natural i sense plàstics en el seu envàs, encara que, com ha especificat, la Mala Llet va més enllà i aspira a “oferir solucions sostenibles al món empresarial”, per la qual cosa el seu pròxim producte, ha dit Lozano, “res té a veure amb l’alimentació”.

Molina, que ha explicat que el jurat ha valorat el component “innovador i d’acord amb les noves tendències” tant de Saveheat com de la Mala Llet, ha recordat que el premi, a més del reconeixement i la publicitat que suposa, consisteix en descomptes en les instal·lacions del CEEI Elx i la Cambra de Comerç, exempció de les quotes de soci de JOVEMPA durant un any, l’accés directe a programes d’emprenedoria del Parc Científic de la UMH, publicitat gratuïta en la web d’AESEC i una sèrie d’avantatges per part de Terciari Avançat que inclou un desdejuni de treball amb assessors de la mateixa entitat.

Així mateix, ha anunciat que la nova denominació d’aquests guardons, amb la condició de prosseguir amb l’esforç d’implantar el llenguatge inclusiu en l’administració pública, els Emprenedors del Mes passaran a dir-se “Premi Talent Empresarial”.