Un miler de persones participa en la VI edició de la 10K Rotary

Un miler de persones participa en la VI edició de la 10K Rotary

Un atleta romanés i una corredora danesa baten els rècords de la prova, que ha comptat amb la participació de l’alcalde d’Elx, Carlos González

La recaptació es destina a la compra d’un vehicle per a l’associació de discapacitats psíquics ANOA-ELX

Un miler de persones, entre elles 850 corredors adults, han participat en la VI edició de la 10KRotarySerramóvil que ha eixit des de la pista d’atletisme Manolo Maciá i ha discorregut per l’avinguda de la Llibertat.

El futbolista de l’Elx CF, Juan Francisco Modesto “Nino”, ha donat el tret d’eixida a les deu del matí d’aquesta prova solidària que ha comptat amb la participació de l’alcalde, Carlos González, i la presència dels regidors d’Esports, Vicente Alberola, i de Participació Ciutadana, Puri Vives. La recaptació es destina a la compra d’un vehicle per a l’associació ANOA-ELX de discapacitats psíquics.

El rècord de la carrera ha sigut batut per dos corredors internacionals. Peter Herman, atleta romanés, ha sigut el primer a travessar la línia de meta amb un temps de 30 minuts i 19 segons. I la primera corredora que ha arribat ha sigut la danesa Sissel Möeller, que ha emprat poc més de 35 minuts a recórrer els 10 quilòmetres. Els primers corredors locals classificats han sigut Cristian Fernández i Sandra Hervás.

Els premis han sigut entregats per l’alcalde; el governador rotari Arturo Alagón; el regidor d’Esports, Vicente Alberola; l’edil de Majors, Puri Vives; la directora de Serramóvil, Nuncia Serrano; i el president del Rotary Club Illice, Salvador Sánchez.

Aquesta edició de la 10K ha tingut com a novetat la realització de carreres infantils a l’interior de l’estadi. Els joves participants, des dels sis anys, han estat acompanyats per familiars.