Joaquín López, nou president d’honor del Consell Municipal del Major

Joaquín López, nou president d’honor del Consell Municipal del Major

El secretari de l’Associació de Veïns del Raval ha sigut triat pels diferents col·lectius majors de la ciutat en la primera votació celebrada al Saló de Plens

El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit la primera reunió del Consell Municipal del Major d’enguany, al qual han acudit els diferents col·lectius de la ciutat acompanyats per la Regidora de Política de Majors, Puri Vives. Durant la trobada s’ha procedit a la votació del nou president d’honor del Consell Municipal, que en aquest cas ha sigut Joaquín López, secretari de l’Associació de Veïns del Raval. L’elegit substitueix en el càrrec Pedro Martínez, de l’Associació de Veïns del Toscar i carrers adjacents. La responsable de l’àrea ha donat la benvinguda i l’enhorabona pel seu nou càrrec en el Consell a López i ha posat en valor els huit anys de Pedro Martínez per la seua trajectòria i implicació.

En aquests moments són 37 les associacions de majors que formen part del Consell, 27 de les quals han sigut les que han votat. Moments després de l’elecció, l’alcalde, Carlos González, ha rebut a l’Alcaldia al nou president, al qual ha felicitat i desitjat el millor en aquesta nova etapa que inicia amb el suport de la Regidoria i de l’Equip de Govern.