Activitats per al mes de març a les biblioteques municipals

Activitats per al mes de març a les biblioteques municipals

“Las zapatillas deportivas de Sofia” és l’àlbum triat per a protagonitzar el contacontes i els tallers d’aquest mes de març a les biblioteques infantils de la xarxa.

Sofia i la seua mare són pobres, tenen una caseta i uns pocs animals. Quan l’home dels números visita el seu poble, tot el que Sofia vol és que algun dia el seu somni es faça realitat… Es tracta d’un relat ple de tendresa. Una mirada respectuosa cap a les condicions de carestia que moltes xiquetes i xiquets viuen en el món. Quan un no té res, una mica és molt. I el que per a alguns és una obligació, per a uns altres és un somni difícil de complir.

L’activitat consistirà en la narració del conte amb la tècnica del kamishibai, on s’uneixen la màgia de les paraules amb l’encant de les imatges captant l’atenció de tots, especialment de la xicalla. Posteriorment els convidarem a realitzar les seues pròpies sabatilles en el taller de goma EVA.

Com en altres ocasions és necessària la inscripció prèvia a la biblioteca on vulgueu acudir a l’activitat.

Per al públic adult realitzarem diverses activitats literàries al Claustre Alt de la Biblioteca Pere Ibarra.

Pots consultar l’agenda completa punxant en la imatge superior.