El regidor de Seguretat insisteix en l’obligació de complir les normes de l’estat d’alarma

El regidor de Seguretat insisteix en l’obligació de complir les normes de l’estat d’alarma

Durant el cap de setmana s’han posat 500 sancions, s’han dut a terme tres detencions i s’han tancat cinc establiments


 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha fet balanç de les intervencions dutes a terme aquest cap de setmana per part de la Policia Local i de la Policia Nacional quant al compliment del decret de l’estat d’alarma. Aquest cap de setmana hi ha hagut 500 persones sancionades per incomplir les obligacions de l’estat d’alarma; es van dur a terme tres detencions i es van tancar cinc establiments que no comptaven amb la llicència per a romandre oberts.

 

 

“Els cossos i forces de seguretat de l’Estat continuen amb el seu treball de vigilància perquè es complisquen les normes decretades per l’estat d’alarma i evitar els contagis per coronavirus. Aquest cap de setmana aquests treballs s’han intensificat en les pedanies i en la costa per a evitar que els il·licitans i les il·licitanes es desplaçaren a les seues segones residències”, ha explicat el regidor qui ha afegit que “com a novetat, aquest cap de setmana la Policia Local d’Elx ha posat en marxa un dron que facilita el control dels espais oberts del nostre municipi, cas del Camp d’Elx, el vessant del riu, els paratges naturals o el litoral il·licità”. El responsable municipal de Seguretat ha indicat que el dron continuarà sent utilitzat fins que finalitze l’estat d’alarma.

Volem incidir en la necessitat de quedar-se a casa, més encara amb les últimes normes de l’estat d’alarma que endureixen les restriccions amb la paralització d’alguns sectors industrials i la construcció”, ha explicat el regidor, qui reitera la necessitat de complir les normes.