El Grup Cultural Jerusalem preparat per a representar ‘La Passió’ a Elx

El Grup Cultural Jerusalem preparat per a representar ‘La Passió’ a Elx

La responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament, Marga Antón, presenta el cartell guanyador del concurs de la veterana posada en escena, obra de l’artista plàstic Sergio Coves

El Divendres, Dissabte Sant i Diumenge de Glòria, el Gran Teatre acollirà les actuacions del Grup Cultural, compost per més d’un centenar de persones

La Quaresma, amén de la preparació espiritual de la Pasqua, també suposa a la nostra ciutat la planificació de totes aquelles accions que es desenvoluparan en la Setmana Santa il·licitana, que gaudeix de gran acceptació entre il·licitans i visitants. De fet, segons revelava a la primavera de 2019 l’Institut d’Estudis Econòmics de la Província d’Alacant (INECA), la d’Elx és la Setmana Santa més rendible de la província.

En el citat context, la responsable de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, Marga Antón, ha presentat aquest matí, en roda de premsa, el cartell guanyador per a la representació de ‘La Passió’

que la companyia teatral il·licitana Grup Cultural Jerusalem –compost per al voltant d’un centenar de membres– efectua els Divendres, Dissabte Sant i Diumenge de Glòria des de fa 36 anys a Elx, una obra declarada d’Interés Turístic. “En aquest 2020, la Regidoria de Cultura continua donant suport a ‘La Passió’”, ha manifestat l’edil.

Antón ha estat acompanyada per l’artista plàstic autor del cartell vencedor, Sergio Coves, que antany va pertànyer al Grup Cultural. ‘El Principi’, que així es denomina el treball de Coves, tal com ha explicat, desitja transmetre el missatge que “no tot acaba amb la mort”. Rocío Sola, la responsable de comunicació de l’entitat teatral, per la seua part ha agraït al Consistori “el suport prestat durant tots aquests anys”. A més, s’ha congratulat per la participació en el concurs convocat per a triar cartell, el qual és el segon any que se celebra, esperant per a edicions esdevenidores que les propostes, tant de dins com de fora del municipi, augmenten.

Sola ha manifestat que el Grup portarà la seua funció per tota la província d’Alacant i la Regió de Múrcia, finalitzant la seua gira en el Gran Teatre d’Elx durant les últimes tres jornades de la Setmana Santa; concretament, el Divendres Sant (10 d’abril a les 11.00 hores; entrada lliure), el Dissabte Sant (11 d’abril a les 19.00; entrada/donatiu 3 euros) i el Diumenge de Glòria (12 d’abril a les 19.00; entrada/donatiu 3 euros). Els tiquets per a les representacions de l’11 i el 12 d’abril ja estan a la venda en les taquilles del teatre il·licità i en Instanticket.Cartel ganador del concurso  ‘La Pasión’ en Elche