Intensa vigilància policial a zones estratègiques d’Elx i a les principals entrades i eixides de la ciutat

Intensa vigilància policial a zones estratègiques d’Elx i a les principals entrades i eixides de la ciutat

Patrulles de la Policia Local i de la Nacional adverteixen a les i als conductors de l’obligatorietat de quedar-se a casa i de complir les indicacions de les autoritats per a posar fre a l’expansió del coronavirus


 

Patrulles de la Policia Local d’Elx, en col·laboració amb la Policia Nacional, estan realitzant intensos controls a les principals entrades i eixides de la ciutat, així com a les pedanies, per a conscienciar als il·licitans i a les il·licitanes que han de romandre a les seues cases i seguir les directrius marcades per les autoritats amb la finalitat de frenar l’expansió del coronavirus.

Durant tota la jornada s’ha establit una especial vigilància orientada també a conscienciar la població i evitar que es deixe d’atendre les indicacions oficials de cara al cap de setmana i hi haja desplaçaments a les segones residències.

A última hora d’aquesta vesprada, patrulles de la Policia Local realitzaven un control a la Foia durant el qual han advertit als i a les conductores de l’especial situació d’alarma i de les conseqüències de l’incompliment de les normes. Entre altres zones, també es van establir controls al desviament o a la plaça de Barcelona.

La Policia recorda que qui infringisca les disposicions de les autoritats, entre les quals figura circular una sola persona per cotxe, llevat que tinga necessitat d’acompanyar un menor o una persona amb alguna mena de discapacitat, les sancions a les quals s’exposen oscil·len entre els 600 i els 30.000 euros.

L’alcalde de la ciutat, Carlos González, recorda als il·licitans i a les il·licitanes que el compliment de les directrius que marquen el Govern, la Generalitat, especialment la Conselleria de Sanitat, i el matreix Ajuntament estan orientades a vetlar per la salut de tota la població i a frenar l’expansió del coronavirus, “una tasca en la qual totes i tots hem d’implicar-nos”.