La Generalitat entrega material sanitari a l’Ajuntament d’Elx

La Generalitat entrega material sanitari a l’Ajuntament d’Elx

Prop de 15.000 màscares de protecció, 6.000 guants i 1.150 unitats d’hidrogels alcohòlics arriben al consistori per a distribuir entre el personal dels serveis municipals


 

L’Ajuntament d’Elx ha rebut material sanitari per part de la Generalitat Valenciana que se subministrarà als diferents serveis municipals per a garantir el desenvolupament del seu treball amb seguretat i evitar nous contagis del Covid-19. Segons ha explicat aquest matí el portaveu de l’Equip de Govern, Héctor Díez, durant la seua compareixença posterior a la celebració de la Junta Local de Govern que s’ha fet de manera telemàtica “en total han arribat al consistori prop de 15.000 màscares de protecció, 6.000 guants i 1.150 unitats d’hidrogels alcohòlics”.

Díez ha assenyalat que “aquest material es distribuirà en funció de la importància del servei perquè el personal puga exercir les seues funcions”. “Especialment es facilitaran aquests equips de protecció al personal dels cementeris municipals, a qui se’ls proporcionaran els vestits de bus, així com l’instrumental necessari perquè puguen continuar desenvolupant la seua activitat de manera segura”, ha conclòs.