La IX Divertimaratón se celebrarà el dissabte 14 de març

La IX Divertimaratón se celebrarà el dissabte 14 de març

En la proposta lúdicoesportiva, que serà una de les activitats paral·leles a la 48 Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx, la més antiga del món podran participar xiquets i xiquetes de fins a 12 anys,

La 48 Mitja Marató Internacional Ciutat d’Elx, la més antiga del món i que es disputarà el diumenge 15 de març a partir de les 10.00 hores, continua presentant les activitats lligades a la competició esportiva que ajuden a enriquir-la i a obrir-se a divers públic.

La IX Divertimaratón, un esdeveniment lúdic-esportiu gratuït destinat a xiquetes i a xiquets de fins a 12 anys i que es desenvoluparà al passeig de l’Estació, al Parc Esportiu i al Municipal, el dissabte 14 de març, de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 20.00 hores.

A més de córrer “minimaratons” de diferents categories d’acord amb l’edat de qui participe, entre les que s’inclou una carrera inclusiva de 800 metres i una altra de patins, la xicalla podrà gaudir d’una trentena de propostes recreatives, en les quals entitats esportives del municipi mostraran, de manera activa, les seues diferents disciplines minoritàries, per a així fer partícips, visibilitzar-les i donar-les a conéixer al públic infantil. Totes aquestes sense necessitat d’inscripció prèvia, ja que el dorsal es recull el mateix dia de l’esdeveniment.

El responsable de l’àrea d’Esports, Vicente Alberola, acompanyat del director esportiu de la Regidoria, Pablo Pérez, i del coordinador de la IX Divertimaratón, Alejandro Juan, han convidat les famílies il·licitanes a aquest. A més, s’aprofitarà l’ocasió per a la recollida d’aliments no peribles i productes d’higiene amb motius solidaris.

“Aquestes propostes paral·leles a la 48 Mitjana Marató contribueixen a millorar-la cada any”, ha afirmat el regidor d’Esports.

 IX Divertimaratón