La Policia Local d’Elx s’uneix a la de Santa Pola i difon un llibre per a ajudar la xicalla a passar el confinament a casa

La Policia Local d’Elx s’uneix a la de Santa Pola i difon un llibre per a ajudar la xicalla a passar el confinament a casa

La publicació en línia és un divertit compendi d’activitats formatives i d’entreteniment sobre el coronavirus i el treball de la policia i d’altres professions directament implicades en la lluita contra la pandèmia


 

La Policia Local d’Elx s’ha sumat a la iniciativa del mateix Cos de Santa Pola i ha impulsat la difusió d’un llibre d’activitats per a la xicalla, amb la finalitat d’ajudar en el confinament a casa a causa de l’estat d’alerta decretat pel Govern per a lluitar contra el coronavirus.

El llibre és un divertit compendi d’activitats formatives i de passatemps, des de sopes de lletres fins a mots encreuats o puzles, sobre el virus, en el qual s’ensenyen de forma molt didàctica mesures de protecció, el funcionament del servei del 112, l’organització del municipi o diferents aspectes de les professions més directament relacionades amb la lluita contra el Covid-19.

La publicació promou la participació en un concurs de pintura de temàtica lliure i per a quan acabe el confinament s’anuncia una gran festa amb sortejos i diferents regals en un lloc per determinar. El llibre porta destacat l’etiqueta #YoMeQuedoEnCasa i es pot aconseguir en el següent enllaç: https://drive.google.com/file/d/19j5_1KIw3Vgn5o3_NJU8ULkYA_nnvuwM/view

Aquest llibre recull un saluda de l’alcalde d’Elx, Carlos González, qui diu a les xiquetes i als xiquets que a causa del coronavirus “no hi haurà col·legi, ni excursions, ni contacte físic amb els amics i les amigues. Però de cap manera aquest temps ha de ser un període d’avorriment o de males cares, tot el contrari, hem d’aprofitar aquesta oportunitat per a gaudir de la família, per a aprendre tot el que podem amb els mitjans que ens brinda la tecnologia i, per descomptat, per a desenvolupar la nostra imaginació i la nostra creativitat”.

González llança un missatge d’optimisme a la xicalla dient que “quan acabe aquest episodi, i estic segur que serà molt prompte, tindreu l’orgull de dir que heu sabut romandre a les vostres cases, i que així heu col·laborat activament per a lluitar contra el coronavirus, al mateix temps que us heu divertit i heu aprés un munt de coses interessants”.