La Policia Local procedeix al tancament de set establiments que incomplien les normes recollides en el decret d’estat d’alarma

La Policia Local procedeix al tancament de set establiments que incomplien les normes recollides en el decret d’estat d’alarma

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, recorda que les i els agents locals, juntament amb la Policia Nacional, vigilen perquè es complisquen les restriccions de circulació establides per a evitar contagis


 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ramón Abad, ha explicat que la Policia Local d’Elx va procedir ahir el tancament de set establiments que no estaven complint amb les normes del decret d’estat d’alarma.

Al marge d’això, els o les agents van interposar ahir un total de 25 propostes de sanció per incompliment de l’estat d’alarma i desobediència a les seues indicacions. Sancions per incomplir les restriccions de circulació.

La Policia Local d’Elx i el Cos Nacional de Policia continuen amb la vigilància perquè es complisca l’estat d’alarma a la nostra ciutat. S’estan vigilant també els accessos als polígons industrials, als centres comercials i a les grans cadenes de supermecats perquè tot transcórrega amb normalitat i la població complisca rigorosament les mesures del decret d’estat d’alarma”, ha explicat el regidor.