La regidora d’Educació obri les “IV jornades escola i familia”

La regidora d’Educació obri les “IV jornades escola i familia”

María José Martínez destaca la vocació integradora dels col·legis de les pedanies i els seus valors de solidaritat, intercanvi i suport mutu

La regidora d’Educació, María José Martínez, ha participat aquesta vesprada en l’obertura de les “IV jornades escola i família”, organitzades en el Centre de Congressos per Escoles del Camp d’Elx, el Cefire i la Generalitat Valenciana en col·laboració amb l’Ajuntament d’Elx, amb la finalitat de crear ponts entre la família i l’escola, abordar la neurociència educativa i la seua aplicació per a la millora del procés d’aprenentatge o conéixer la gimnàstica cerebral per als xiquets i xiquetes, els seus beneficis i aplicacions, entre altres objectius, segons assenyalen els organitzadors.

La jornada ha comptat amb la participació de més d’un centenar de professors i pares i mares d’alumnes, a més del director territorial d’Educació, David Vento; el director del Cefire, Santiago Fernández, i la directora del col·legi La Paz, Alicia Carmona.

La regidora ha agraït el gran esforç que cada any realitzen nombroses persones per a tirar avant aquestes jornades i ha expressat que “les comunitats educatives dels onze centres d’Infantil i Primària del Camp d’Elx són un exemple de com l’escola pot convertir-se en un espai de trobada i convivència”.

“Una de les característiques més excel·lents de com enfoquen les seues activitats els nostres col·legis de pedanies és la seua vocació integradora, que recull totes les possibilitats de desenvolupament de les capacitats pedagògiques, culturals, lúdiques i fins i tot socials que té el Camp d’Elx, i les concep com una determinada manera de veure la vida i la societat, basada en valors de solidaritat, intercanvi i suport mutu, que entenem com a imprescindibles per a la construcció del nostre futur”, ha expressat la regidora.