La UME desinfecta l’estació Elx parc i el baixador de Renfe

La UME desinfecta l’estació Elx parc i el baixador de Renfe

L’alcalde, Carlos González, rep el tinent de la Unitat Militar d’Emergències, Pablo Carpena, i li agraeix els serveis que s’estan prestant a la ciutat per a contindre la pandèmia del coronavirus


 

Els efectius de la Unitat Militar d’Emergències han tornat aquest matí a Elx per a continuar amb les labors de desinfecció, aquesta vegada a les estacions de tren Elx Parc i Baixador Renfe Elx-Carrús. Un total de quatre militars vestits amb granotes blanques, màscares, guants de protecció i botes de goma, han realitzat les labors de neteja carregats amb equips de fumigació. Aquesta ha sigut una més de les tasques previstes, després que ahir començara el desplegament a l’estació d’autobusos per a contindre la pandèmia del coronavirus i reduir el risc de contagi entre qui haja d’utilitzar aquests mitjans de transport. En la jornada de hui tenien previst treballar també en altres punts estratègics com el bescanviador del carrer Doctor Caro.

D’altra banda, a última hora del matí, l’alcalde, Carlos González, ha rebut a Alcaldia el tinent de la UME, Pablo Carpena, per a reconéixer i donar suport a les labors que estan realitzant a la ciutat, i li ha entregat una Dama policromada i una carta d’agraïment. En la recepció també han estat el regidor de Seguretat i Emergències, Ramón Abad, i el cap de la Policia Local, César Zaragoza.

Durant els pròxims dies altre equip de la UME rellevarà l’actual per a continuar amb els treballs de desinfecció.

Per part seua, González ha assenyalat que “és positiu que la UME vinga a Elx, no sols perquè faça tasques de desinfecció en punts estratègics, sinó també perquè considere que en moments com aquest, d’estat d’alarma, que comporten una gran preocupació per a la ciutadania, la presència d’un cos tan prestigiós i valorat transmet sensació de seguretat i ens fa sentir que el país té professionals que són ací, en els moments difícils”.