L’Ajuntament decideix ajornar la celebració de la Mitja Marató d’Elx prevista per a aquest diumenge 15 de març

L’Ajuntament decideix ajornar la celebració de la Mitja Marató d’Elx prevista per a aquest diumenge 15 de març

L’Ajuntament d’Elx ha decidit ajornar la celebració de la Mitja Marató d’Elx prevista per a diumenge que ve 15 de març, així com les activitats complementàries a aquesta, cas de la Divertimarató i la Fira del Corredor.

Tal com ha explicat l’edil d’Esports, Vicente Alberola, aquesta decisió s’ha pres seguint les directrius del Ministeri de Sanitat des del qual es recomana “evitar qualsevol esdeveniment multitudinari en tot el territori espanyol. En aquests esdeveniments, tal com assenyala el Ministeri, existeix un major risc d’exposició i transmissió del virus a causa de l’aglomeració i contacte estret entre persones procedents de diferents punts geogràfics”.

“Nosaltres seguim els criteris marcats per les autoritats sanitàries, Ministeri i Conselleria de Sanitat. Estem coordinats amb ells i actuarem segons l’evolució de la situació seguint les seues recomanacions”, ha aclarit Alberola.

SUSPENSIÓ TEMPORAL BALLS DE MAJORS

La Regidoria de Polítiques de Majors de l’Ajuntament d’Elx ha decidit, seguint les recomanacions de la Conselleria de Sanitat, suspendre temporalment els balls de majors que es realitzen en tots els centres socials i cívics del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Elx s’aconsella a les persones majors seguir les recomanacions del Ministeri de Sanitat. En aquest sentit s’aconsella a totes les persones majors que pateixen malalties cròniques o estats d’immunodepressió congènita o adquirida que “limiten les eixides de la seua llar o residència”.

Tal com ha declarat el mateix ministre de Sanitat, Salvador Illa, es recomana que grups de risc com majors i malalts crònics limiten la seua activitat social i romanguen a casa; que s’eviten els viatges innecessaris; i que s’extremen les mesures d’higiene personal.

 

Consejos frente al coronavirus