L’Ajuntament d’Elx destina 150.000 euros al carrer Capità Antoni Mena per a la millora de voreres i la xarxa de proveïment d’aigua potable

L’Ajuntament d’Elx destina 150.000 euros al carrer Capità Antoni Mena per a la millora de voreres i la xarxa de proveïment d’aigua potable

L’alcalde, Carlos González, i el regidor de Manteniment, Héctor Díez, acompanyats de tècnics i tècniques municipals, visiten les obres amb la finalitat de valorar l’estat en què es troben

González destaca que aquests treballs estan emmarcats dins del pla de modernització de l’espai públic i s’impulsaran al llarg de 2020

El pla de modernització de l’espai públic impulsat per l’Ajuntament d’Elx continua amb l’asfaltat i la millora de voreres al carrer Capità Antoni Mena, en el tram comprés entre la plaça Bisbe Siuri i la via Poeta Miguel Hernández. L’alcalde d’Elx, Carlos González i el regidor de Manteniment, Héctor Díez, acompanyats per tècniques i tècnics municipals, han visitat els treballs, amb la finalitat de valorar l’estat en què es troben les obres.

Així mateix, el regidor il·licità ha anunciat que “s’ha realitzat una inversió de 150.000 euros per a la renovació de xarxes de sanejament d’aigua potable amb la substitució de les canonades de fibrociment per unes de fosa, així com per a la renovació de les voreres entre aquests punts”. González ha assenyalat que “són unes obres que impulsarem durant 2020 i tenen dos capítols; un de dos milions d’euros destinat a la renovació de voreres als barris i, un altre, a la millora de xarxes canalitzades a través d’Aigües d’Elx”. També ha explicat algunes de les característiques d’aquesta actuació com la col·locació d’una rajola hidràulica de color gris i franges en color blanc que trencaran amb la monotonia i milloraran l’aspecte general de la zona.

Per part seua, l’alcalde ha destacat la importància de la coordinació de les actuacions d’Aigües d’Elx amb les municipals. Per això, ha convidat a l’empresa mixta al fet que duguen a terme la substitució de les xarxes perquè posteriorment es desenvolupe la remodelació de les voreres.