L’Ajuntament d’Elx du a terme un minut de silenci per l’assassinat masclista d’una dona a Vilanova de Castelló

L’Ajuntament d’Elx du a terme un minut de silenci per l’assassinat masclista d’una dona a Vilanova de Castelló

Membres de l’Equip de Govern i representants de la corporació municipal condemnen i mostren la seua repulsa a aquests fets a la plaça de Baix

L’Ajuntament d’Elx ha convocat els veïns a una concentració de repulsa a les 12.00 hores d’aquest migdia en la plaça de Baix per l’assassinat masclista d’una dona a Vilanova de Castelló, ocorregut el diumenge coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, per a condemnar aquesta nova i cruel manifestació de la violència de gènere. Carlos González, els membres de la Corporació Municipal, juntament amb alguns ciutadans i ciutadanes, han guardat un minut de silenci per a reafirmar el seu compromís ferm i indestructible amb la igualtat real entre homes i dones, amb els drets de les persones i amb els valors que caracteritzen una societat democràtica.

Mónica Espinola Nevado, de 37 anys, va morir a l’Hospital La Fe de València, on es trobava ingressada des de la matinada del divendres després de rebre un tret al cap efectuat presumptament pel seu company sentimental. Enguany es tracta de la segona víctima mortal de la violència masclista a la Comunitat Valenciana després del crim d’Alina Mocanu, de 34 anys, el passat 17 de febrer a Moraira.