L’Ajuntament d’Elx suspén temporalment els tallers dels centres socials

L’Ajuntament d’Elx suspén temporalment els tallers dels centres socials

Des de l’Ajuntament d’Elx comuniquem que queden suspesos temporalment tots els tallers d’animació sociocultural que es duen a terme en els diferents centres socials i cívics d’Elx per a evitar la propagació del COVID-19.

Tal com ha explicat el regidor de Drets Socials, Mariano Valera, “aquesta mesura ha sigut adoptada seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Conselleria de Sanitat i tenint en compte que la major part dels usuaris d’aquests tallers són persones majors, un dels col·lectius més vulnerables davant el risc de contagi”.

L’Ajuntament d’Elx aconsella les persones majors seguir les recomanacions del Ministeri de Sanitat. En aquest sentit, s’indica a totes les persones majors que pateixen malalties cròniques o estats d’immunodepressió congènita o adquirida que “limiten les eixides de la seua llar o residència”.

Tal com ha declarat el mateix ministre de Sanitat, Salvador Illa, es recomana que grups de risc com majors i malalts crònics limiten la seua activitat social i romanguen a casa; que s’eviten els viatges innecessaris; i que s’extremen les mesures d’higiene personal.