L’Ajuntament demana a SUMA que amplie el període de pagament de l’IBI i de l’IAE

L’Ajuntament demana a SUMA que amplie el període de pagament de l’IBI i de l’IAE

L’alcalde, Carlos González, explica que l’objectiu és que les famílies i les empreses de la nostra ciutat disposen d’un període de pagament més ampli per a fer front a les seues obligacions tributàries i amoriguar els efectes de la crisi sanitària actual


La Junta Local de Govern ha aprovat hui una moció per la qual l’Ajuntament d’Elx “sol·licita a la Diputació Provincial d’Alacant que es dirigisca a SUMA Gestió Tributària, com a organisme autònom d’aquesta, per a instar-la que adopte la decisió de modificar el calendari impositiu, per a la recaptació de l’IAE i de l’IBI, i que estenga el seu període de pagament voluntari fins al 5 de desembre de 2020, o alternativament fins al 5 de novembre, en cas de concórrer circumstàncies que, en relació amb la Tresoreria de l’entitat, així ho aconsellen”.

Tal com ha declarat l’alcalde “l’objectiu que ens proposem és que els i les contribuents de la nostra ciutat disposen d’un període de pagament més ampli per a fer front a les seues obligacions tributàries i, per tant, tinguen un major marge de maniobra en les seues economies domèstiques o en les economies de les pimes. Volem esmorteir l’impacte de tots dos impostos proposant l’ampliació del període de pagament.