L’Ajuntament habilita un alberg al poliesportiu del Toscar per a les persones sense llar

L’Ajuntament habilita un alberg al poliesportiu del Toscar per a les persones sense llar

El regidor de Drets Socials, Mariano Valera, agraeix a Càritas i a Dya la seua col·laboració en la posada en marxa d’aquest recurs que entra en funcionament aquesta mateixa nit


 

El regidor d’Igualtat, Polítiques Inclusives i Drets Socials de l’Ajuntament d’Elx, Mariano Valera, ha anunciat que aquesta mateixa nit s’obri al poliesportiu del Toscar un alberg alternatiu a Càritas per a atendre les persones sense llar.

“Després de la reunió de coordinació mantinguda aquest matí amb el coordinador de Càritas, hem sabut que en les seues instal·lacions tenen totes les places ocupades i no pot entrar ni eixir ningú. Davant això, ens hem vist en l’obligació de donar una resposta a les persones que viuen al carrer perquè tinguen un lloc en el qual poder passar aquestes nits”, ha explicat Valera, qui ha afegit que l’alberg habilitat al pavelló del Toscar començarà a funcionar amb 15 places.

Valera ha explicat que Càritas s’encarregarà de la manutenció (desdejuni, menjar i sopar) de les usuàries i dels usuaris i Dya s’encarregarà de la recepció i de l’organització de l’espai durant les 24 hores.